Mit VestNet 
Formål med at opstille etisk regelsæt
Vi ønsker aktivt at tage stilling, og har derfor udarbejdet et enkelt 'regelsæt', som tilkendegiver overfor vore kunder og samarbejdspartnere, hvad vi står for.
 
Vi ønsker ikke at håndhæve love for ordensmagten eller virke som moralens vogter, men det er væsentligt, at vi alle tager stilling til brugen af et frit Internet. Vi arbejder for, at alle skal kunne glæde sig over Internettets mange muligheder, og når vi siger alle, så mener vi både voksne og børn. Det vil stride mod vore ønsker, hvis vore tekniske muligheder blev brugt til at krænke andres menneskelige rettigheder eller ophavsret. Så vil vi hellere tilsidesætte vore kommercielle interesser og sige 'nej tak'. 
 
Etisk regelsæt
Vore etiske regler omfatter, at vi ikke ønsker at levere vore Internetydelser til brug vedr. fremvisning eller distribution af alle former for pornografisk materiale, racistiske, religiøse, politiske eller andre menneske- undertrykkende budskaber samt aktiviteter, der er omfattet af straffelovens bestemmelser.
 
Såfremt vi konstaterer misbrug, herunder systematisk distribution af spil, musik eller andet copyright omfattet materiale, vil vi tillade os uden yderligere varsel at afbryde vore leverancer, der måtte indgå i denne sammenhæng.