Mit VestNet 
Fakta om selskabet

Vores forretningsmæssige mål er hellere at tilbyde produkter, som giver kunderne en stor værdi for pengene, frem for at udvikle mere prestige baserede løsninger.
 

Vi har seriøse samarbejdspartnere inden for trykkeri- og reklamebranchen, som er med til at bidrage til merværdi for vore løsninger, og dermed også for vores kunder.

I 2001 indgik VestNet ApS et samarbejde med mediebureauet FSR Data (Holbæk), hvor hostingaftaler og tilhørende aftaler vedr. levering af Internetydelser blev afkøbt af VestNet, hvorefter FSR Data valgte at fokusere på design og formidling af VestNet's produkter indenfor Content Management.

I juli måned 2002 afkøbte VestNet endvidere aktiviteterne i hostingselskabet Web2Globe (Holbæk), hvorefter disse kunder fremover vil blive serviceret sammen med VestNet's øvrige kunder.

I slutningen af 2003 købte vort søsterselskab, Erhvervs Leasing A/S, Vestsjællands IT-center, som er den ejendom, hvor vi holder til i. Ejendommen udlejes til virksomheder med behov for kontorlokaler og er på ca. 1000 kvm. Med købet har vi sikret os, at rammerne danner et godt grundlag for VestNet's fremtidig vækst.

Primo 2004 købte VestNet resten af aktiviteterne i FSR Data.

Vores moderselskab købte i 2005 sig ind via Nordic Communication i et PR & kommunikationsfirma, der indgår som naturlig samarbejdspartner til os i hverdagen.

VestNet arbejder på løbende havde i 2006 et godt år, hvor året har været præget af et højt aktivitetsniveau med en forventning til et fornuftigt resultat.

I 2010-2011 indgik vi i et samarbejde med Dansk Net, som leverer Bredbånd. I 2012 sammenlagde vi vores bredbåndsforretninger i Dansk Net og VestNet har herefter anbefalet Dansk Net som leverandør af bredbånd.

VestNet ApS er en del af en gruppe bestående af selskaber, der beskæftiger sig med kommunikation, teknologi og finansiering. Gruppen er ejet af venture kapitalsselskabet Nordic Capital Invest ApS og omfatter:


VestNet ApS (Hosting, CMS, webhotel, domæner, mail, sikkerhed og produktion af software),
VestNet Internet (Internet infrastruktur),
Erhvervs Leasing A/S (finansiering for erhverv).
Nordic Communikation ApS (PR, information og kommunikation).