Mit VestNet 
Din total leverandør
VestNet er Vestsjællands største Internetleverandør og leverer idag Internetløsninger til virksomheder i hele Danmark. Vores koncept bygger på tillid til vores medarbejdere, vores produkter og tekniske løsninger.

Er dit website opdateret ?
Visuel redigering - klik på det der skal redigeres og rediger direkte på hjemmesiden.
VestNet tilbyder en løsning, der gør det muligt at udvikle og opdatere store som små websites med få klik.

Med vores softwareløsning Zite3 giver vi mulighed for at I selv kan opdatere websitet med ganske få klik og fra et hvilket som helst sted, hvor der er Internetadgang.

Vil du vide mere...
Vælg rigtigt - første gang!
Hos VestNet sætter vi en ære i at sikre os, at du som kunde hos os får det produkt og de løsninger, som passer til dine behov.
 
Forarbejdet er vigtigt, før man benytter mulighederne med Internettet, og derfor anbefaler vi, at du sammen med vores konsulenter finder de løsninger, som er helt rigtige for dig. 
E-mail - hvor som helst
Link til VestNet webmail, når du har brug for fleksibilitet.
Mobilitet er vigtig. Er du meget på farten eller måske på ferie, så er det nemt at se dine e-mails. Du skal kun have adgang til Internettet, eventuelt på et bibliotek eller en Internet café, så kan du både læse og skrive e-mail, som om du var hjemme på kontoret.

Webhotel
Find det webhotel, der passer til netop dit behov.
Bestil et professionelt Webhotel
Vores priser starter fra kr. 39,00 pr. måned ekskl. moms  
Klik her og læs mere

Serverhosting
Serverhosting til store og små behov.
Har din virksomhed behov for en fast og sikker forbindelse til jeres server - så læs mere her.Et typisk eksempel på en mail, som forsøger at gøre modtageren nervøs, og dermed modtagelig for afpresning.
Scan din PC for virus
Kaspersky Internet Security som abonnement
Hvis du har tegnet et abonnement hos VestNet på Kaspersky Internet Security, så kan du hente programmet - her -

Support
Hvis du mangler at få svar vedr. den korrekte opsætning, så kan du se på vores supportside med IP-adresser og andre servicemeddelelser.

Tilmeld din faktura  - her -