Mit VestNet 
Der var engang...
VestNet blev etableret i starten af 1996 som Internetudbyder og leverandør af Internetrelaterede ydelser.

I begyndelsen tilbød vi kun løsninger til virksomheder i Vestsjælland, men igennem årene har det grebet om sig, og i dag er vi leverandør af Internetløsninger til kunder i hele Danmark.

VestNet leverer Internetydelser til virksomheder og deres medarbejdere, og vi bestræber os på at tilbyde en god service, som man normalt skal søge længe efter for at kunne finde. Vi lægger vægt på at have tilfredse brugere.

VestNet har siden starten specialiseret sig i etablering, optimering, drift og rådgivning indenfor Internetadgang, services, softwareløsninger.

VestNet har selv opbygget et kraftigt netværk, der kan håndtere det hastigt stigende antal brugere af VestNet's Internet. Vi arbejder med kvalitetsudstyr fra producenter som Cisco, ZyXEL, HP og IBM, og råder derfor over noget af det mest avancerede og moderne hardware på markedet.

VestNet har den erfaring, som gør os til jeres naturlige samarbejdspartner, når I har brug for ekspertisen. Om det er Internet, intranet, databaseprogrammering, design, implementering eller rådgivning, så finder du en kompetent partner i VestNet.

Samarbejdspartnere